2021.06.09

Új modullal bővül az ingyenes EKKV e-learning

Az EKKV e-learning most újabb modullal bővül,  Pénzügyi Tervezés és Finanszírozás témakörében.

 

Modul_terkpe_8_1200x628.png

 

Magyarország nemzetgazdaságának kiemelkedő kihívásaira válaszul készült el az eddigi legátfogóbb KKV-knak szóló INGYENES képzési csomag a BIB Zrt-nél, az EKKV e-learning, mely most újabb modullal bővül, a Pénzügyi Tervezés és Finanszírozás témakörében.

Ebben a modulban megismertetjük a vállalkozókat a különböző finanszírozási formákkal: hitelekkel, állami forrásokkal, tőkebefektetésekkel és a tőzsdével.  Bemutatjuk, hogy a különböző célokhoz milyen forrás bevonása a megfelelő, és milyen feltételekkel lehet ehhez hozzájutni. A forráshoz jutás gyakorlati oldalával, azaz a folyamatával is megismerkedünk, hogy kényelmesen érezze magát a vállalkozó egy potenciális befektetővel/hitelezővel való tárgyaláson.

tudatos pénzügyi tervezésről is lesz szó, az optimális döntéshozatal elősegítéséhez. Az üzleti terv egyes tartalmai elemeit példák segítségével tesszük érthetővé: cégbemutatás, piacelemzés, termékek és szolgáltatások ismertetése, marketing és értékesítési terv, pénzügyi részek. Külön kitérünk arra, milyen a jó összefoglaló, és hogyan hozhatja ki a legtöbbet egy prezentációs („pitch”) helyzetből.
 

Kinek készült az E-KKV képzés Pénzügyi Tervezés és Finanszírozás modulja?

  • Tulajdonosok/ügyvezetők

  • KKV cégek azon stratégiai vezetői, akik finanszírozás és pénzügyi tervezésben érdekeltek

  • Pénzügyi munkatársak

  • Start up és kezdő vállalkozások

 

A szóban forgó képzés moduláris és modulokon belül is jól tagolt, így saját tempóban, akár 1-2 órás időszakonként, az érdeklődés sorrendjében is elvégezhető. Az ingyenes tananyag elkezdésére regisztrációt követően folyamatosan van lehetőség a következő oldalon: www.ekkv.hu

 

A modul közvetlenül a következő oldalon keresztül érhető el: https://ekkv.hu/penzugyi-tervezes-es-finanszirozas

Evolúció program

Együttműködő partnereink

Bay Zoltán
BiB
Brancs
CED
Danube Capital
Ernst & Young
Future Now
Glósz és Társa
Hiventures
IFKA
Markcon Informatikai Kft.
Nexius Learning
OD&IT Solutions
PP Konferenciaközpont
Seed