2021.07.28

Sikeresen lezajlott az első EKKV Klubdélután!

Július 27-én lezajlott az első EKKV klubdélután, amely a Hiventures támogatásával jött létre.

Az esemény témája a generációváltás témakörét érintette, kiemelve, hogy hogyan is valósulhat meg sikeresen, ha tőkebefektetésre alapozva szeretnénk ezt a lépést megtenni.

Az eseményt Fábián Gergely a BIB Zrt. vezérigazgatója és Láving Gusztáv a Hiventures KKVPRO befektetési igazgatója nyitotta meg. Személyi László az EKKV programvezetője és a FutureNow partnere témaexpozicíója utána a kkv-k képviselőin volt a sor, hogy bemutatkozzanak és hogy megismertessék cégüket és céljaikat pár mondatban. 
Rendkívül változatos társaságot ismerhettünk meg, ezúton is köszönjük a megtisztelő részvételüket!

Láving Gusztáv előadásából megismerhették a résztvevők a Hiventures nyújtotta lehetőségeket és belátást kaphattak egy esettanulmányon keresztül egy olyan cég generációváltásába, amely a Hiventures befektetésének segítségével ment végbe.

A kávészünet után csoportfeladatokkal folytatódott a klubdélután, előre meghatározott téma kidolgozása (SWOT elemzés), saját vagy fiktív cégre vonatkozóan volt a feladat. A csoportbeszámolók során 

Láving Gusztáv köszönetnyilvánítása utána, Pál Kata zárta az eseményt. Az EKKV projektvezetője elmesélte honnan indult az EKKV projekt és hogy hova tart és hogy miért is szívügye a képzés a BIB-nek.

A zárszó és a köszönetnyilvánítást követően a jelenlévőknek networkingre is lehetőségük nyílt.
Összességében egy rendkívül sikeres délutánt zártunk a Hiventures támogatásával és már alig várjuk, hogy a következő esemény szervezését elkezdhessük!

7_ (002).jpg

1_ (002).jpg

4_ (002).jpg

6_ (002).jpg

kep10 (002).jpg

Evolúció program

Együttműködő partnereink

Bay Zoltán
BiB
Brancs
CED
Danube Capital
Ernst & Young
Future Now
Glósz és Társa
Hiventures
IFKA
Markcon Informatikai Kft.
Nexius Learning
OD&IT Solutions
PP Konferenciaközpont
Seed