2021.07.05

Díjmentes tanfolyam elvégzéséből kézzelfogható pénzügyi haszon!

Az EKKV csapata és az Innovációs és Technológiai Minisztérium számára is kiemelt jelentőséggel bír a hazai vállalkozások fejlesztése és ehhez minél több lehetőség biztosítása.

Egy újabb remek lehetőség nyílik a cégek számára, amire szeretnénk felhívni a KKV-k figyelmét. A most induló GINOP pályázati felhívásokban az átfordulási kritériumoknál (visszatérítendőből vissza nem térítendővé váltás) jelentős súllyal bír az díjmentes EKKV e-learning elvégzése is.
Az összköltség maximum 70%-át elérő visszatérítendő támogatás (VT) az előre meghatározott eredményességi célok elérése esetén részben vagy egészben átalakítható vissza nem térítendő támogatássá (VNT), ehhez járul hozzá 20%-ban a díjmentes EKKV program teljesítése. 

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az EKKV e-learning elvégzése egy 20 millió forint összegű támogatás esetén, 4 millió forint (20%) vissza nem térítendő támogatás jelent. Ezzel pénzügyi támogatáshoz és naprakész tudáshoz juthat, ezzel is támogatva vállalkozását!

Ez az intézkedés is azt szolgálja, hogy minél több vállalkozást ösztönözzünk a tudás bővítésére és ezáltal növeljük a vállalkozások sikerességét.

Bővebb információt GINOP Plusz 1.2.1-21 felhívás 8.3-as fejezetében találnak.

Evolúció program

Együttműködő partnereink

Bay Zoltán
BiB
Brancs
CED
Danube Capital
Ernst & Young
Future Now
Glósz és Társa
Hiventures
IFKA
Markcon Informatikai Kft.
Nexius Learning
OD&IT Solutions
PP Konferenciaközpont
Seed