2021.02.23

BÉT legek díjat nyert a BIB ekkv projektje

A Budapesti Értéktőzsde idén is megrendezte a hazai tőkepiac legjobb teljesítményeit díjazó eseményét, az immár több mint két évtizedes múltra visszatekintő BÉT Legek 2020 díjátadó gálát.

 

bet legek ekkv hir.jpg

 

A Budapesti Értéktőzsde idén is megrendezte a hazai tőkepiac legjobb teljesítményeit díjazó eseményét, az immár több mint két évtizedes múltra visszatekintő BÉT Legek 2020 díjátadó gálát. Az online formátumban zajló díjátadó keretében a BÉT többek között olyan, kiemelt presztízzsel bíró elismeréseket adott át, mint az év legnagyobb forgalmú részvénykereskedő cége, az év legnagyobb forgalmat elért részvénykibocsátója, vagy a befektetői tudatosság terjesztéséért odaítélt díj. A BÉT Legek díjak átadásával a BÉT a hazai tőkepiac további fejlődését kívánja ösztönözni.

A több mint húsz éves múltra visszatekintő BÉT Legek rendezvény keretében idén is
22 kategóriában díjazta a tavalyi, rendkívüli gazdasági helyzetben is kimagasló teljesítményt nyújtó tőkepiaci szereplőket a Budapesti Értéktőzsde.

A díjak a tőkepiaci mérföldkövek, emlékezetes teljesítmények szimbólumaiként funkcionálnak, odaítélésükkel a BÉT célja a további fejlődés ösztönzése.

A minden évben fokozott figyelemmel kísért „Befektetői tudatosság terjesztéséért” járó díjat idén az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a BÉT edukációs leányvállalata, a Budapesti Institute of Banking közösen nyerte el, a díjat György László, az ITM államtitkára és Fábián Gergely, a BIB vezérigazgatója vette át. A megtisztelő elismerést az ekkv e-learning tanyag fejlesztéséért nyerte el a BIB. Az ingyenesen elérhető online tananyag célja, hogy a vállalkozások sikerrel kezeljék az olyan kihívásokat, mint a tulajdonosok nyugdíjba vonulása, a növekedésből adódó szervezeti változások, vagy éppen a digitális átállás.

 

 A díjátadóról az alábbi oldalakon juthat bővebb információhoz: Világgazdaság, Portfolio,Növekedés.hu, Origo 

Az eseményt az alábbi videón tekintheti meg.

 

 

Forrás: https://www.bet.hu/Rolunk/bet-legek/bet-legek-2020/bet-legek-2020

Evolúció program

Együttműködő partnereink

Bay Zoltán
BiB
Brancs
CED
Danube Capital
Ernst & Young
Future Now
Glósz és Társa
Hiventures
IFKA
Markcon Informatikai Kft.
Nexius Learning
OD&IT Solutions
PP Konferenciaközpont
Seed